In mijn trimsalon werk ik alleen volgens afspraak. Voordat u bij mij binnenstapt is het verstandig uw hond goed uit te laten, het is vervelend voor de hond als hij een volle blaas heeft en het moet ophouden. Tevens vraag ik u  een intake-formulier in te vullen waarin wat informatie over uw hond gevraagd word en bespreken wij welke behandeling voor uw hond het beste is of wat u zelf in gedachte heeft.

Tijdens de behandeling in de trimsalon worden sowieso de ogen en de oren schoon gemaakt. Knip  en verzorg ik de nagels  en indien dit nodig is behandel ik de anaal klieren. Daarnaast wordt de hond goed gecontroleerd op parasieten. In Laura’s Trimsalon kunt u terecht voor een complete behandeling. Ook kunt u langskomen om alleen de nagels, ogen, of oren te laten verzorgen, een goede was en kambeurt, of het hoofdje iets bij te knippen.

Een regelmatig bezoek aan de trimsalon is voor  alle honden aan te raden. Zowel voor rashonden, kortharige honden als ook bastaards. Zo kunnen kortharige honden erg verharen en ook deze honden zullen het fijn vinden om bij mij een schoonheidsbeurt te krijgen. Dit levert namelijk minder jeuk op en u heeft minder haren in huis.

Het langskomen voor een puppy gewenningsbeurt is geheel gratis. Wanneer de pup geheel is ingeënt kunt u met haar/hem langskomen. Wij maken dan op een speelse manier kennis met de bezigheden in een trimsalon, wij zetten de pup op de trimtafel  en op een leuke manier laat ik de pup wennen aan het aanraken met een borstel  en til ik zijn voetjes op. Deze puppy gewenningsbeurt is gratis tot 16 weken. Bel gerust voor het maken van een afspraak, u kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Het is wel verplicht de hond aangelijnd de dierenwinkel in of uit te gaan, dit in verband met de eventuele aanwezigheid van andere honden.

Nieuwsgierig geworden?

U bent dagelijks van harte welkom bij “Laura’s trimsalon”

Ik zie het bezoek van u en uw hond graag tegemoet!